Vireltek OY

Yrityksemme

Vireltek Oy on 2019 perustettu VR (virtual reality) -elämyspalvelua tarjoava yritys. VR-tapahtumat  on suunnattu erityisesti yrityksille ja ryhmille uudenlaisena tapahtumasisältönä yritysten asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksiin (tyky-toiminta, tiimipäivät) ja muihin juhlatilaisuuksiin.

VIRELTEK on vaasalainen yritys mutta palvelemme koko maassa koska palvelumme on joustava ja mobiili kokonaisuus.

Virtuaalitodellisuus vie mukanaan!

Onko yrityksellänne hankala keksiä ohjelmaa tapahtumiinsa? Tuntuuko siltä että omissa juhlissa voisi olla jotain tuoretta tekemistä?

Virtuaalielämysten tekijät vastaavat juuri näihin ongelmiinne. Virtuaalielämyksiä on jo nyt valtavan paljon ja me olemme valinneet teille parhaimmat ja teidän tarkoituksiinne sopivimmat teidän puolesta!

Virtuaalielämyksen Tekijä

Virtuaalielämysten Tekijät

Jari Mutanen ja Reima Mäkinen ovat virtuaalielämysten takana.

Halu tuoda uudenlaista tapahtumatarjontaa yritysten tilaisuuteen ja intohimo uuteen tekniikkaan ja pelaamiseen oli sopiva sekoitus yrityksen pohjamullaksi.

Vaikeiden asioiden helpoksitekeminen on molempien tekijöiden tavoitteena ja se aiotaan saattaa myös asiakkaille näkyväksi.

Reima Mäkinen

”Elämysten monipuolisuus on varmaan paras juttu VR-puolella. Pääsee kokeileen kokin hommia tai tappaan zombeja, aika laaja kirjo!

Mä koitan vakuutella kaikille kuinka siistii VIRELTEKin virtuaalitodellisuus on ja yritän innostaa muutkin kokeilemaan, se kannattaa!”

Jari Mutanen

”PC-pelailu on aina ollut lähellä sydäntä mutta VR-pelit ovat kyllä ihan nextillä levelillä.

Vastaan VIRELTEKissä pääasiassa peliteknisistä asioista, eli käytännössä siitä että pelaajilla kaikki on mahdollisimman helppoa. Ja tietysti kivaa!”

Näin varmistamme väkevän virtuaalielämyksen:

Yhteydenotto

Ota yhteyttä niin valitsemme yhdessä juuri teille sopivan elämyspaketin!

Aikataulu

Sovitaan täydellinen ajankohta virtuaali-elämykselle: esimerkiksi tyky-tapahtumat, messut tai yksityisjuhlat.

Paikka

Tapahtuma järjestetään asiakkaan valitsemassa tai meidän järjestämässä tilassa. Toimitamme ja pystytämme elämyspaketin käyttövalmiiksi!

Virtuaalielämys!

Virtualistimme on oppaanne virtuaalimaailmaan koko tapahtuman ajan. Tuloksena on väkevä virtuaalielämys ja hyvän mielen asiakaskokemus!