Fyysisesti kotona – virtuaalisesti muualla!

VIRELTEK lanseerasi uuden palvelupaketin ja tuo uutta hauskaa
kotioloihin. Virtuaalitodellisuutta koronatodellisuuteen.

48 tuntia hintaan 220€ 

VIREL HOME -paketilla saat virtuaalielämykset viikonlopuksi kotiisi.
Virtualisti tuo ja pystyttää laitteet sekä antaa seikkaperäisen
perehdytyksen VR-pelaamiseen sekä paikanpäällä että videoiden avulla.

Miten homma toimii?

Ota yhteyttä VIRELTEKIIN palautelomakkeen kautta, lähetä sähköpostia office@www.vireltek.fi tai soita meille numeroon
040 540 0013. Sovimme ajankohdan ja käymme läpi kotisi pelitilavaihtoehdot.

Peliajan koittaessa Virtualistimme tulee paikalle suojahanskoilla varustettuna, laittaa pelitilan sekä huolellisesti puhdistetut laitteet käyttövalmiiksi. Virtualisti antaa seikkaperäiset ohjeet pelaamista varten ja neuvoo miten saatte apua ongelmatilanteissa.

Sinulla ja perheelläsi on kokonaiset 48 tuntia peliaikaa. Voit itse päättää mitä pelejä pelaatte ja kuinka kauan!

VIREL HOME palvelusta:

 • VIREL HOME on käytössä viikonloppuisin perjantai-illasta sunnuntaihin saakka. (esim pe klo 18 -> su klo 18)
 • Arkitoimitukset sovitaan tapauskohtaisesti.
 • Palvelu on saatavilla Vaasassa ja sen lähialueilla.
 • VR-kypärässä on käyttämätön kasvosuojus teitä varten ja laitteemme on puhdistettu huolellisesti ennen toimitusta. Älä puhdista laitteita desinfioivalla tai muulla pesuaineella. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ja siitä että kaikki perheenjäsenet ovat terveitä.
 • Laitteistomme käyttää langatonta tekniikkaa ja sen vuoksi asiakkaan on muistettava vaihtaa VR-kypärän akku kahden tunnin välein. Ohjaimet kestävät käytöstä riippuen noin 4-5 tuntia jonka jälkeen niitä on ladattava 2 tuntia.
 • Laitteita on käytettävä annettujen ohjeiden mukaisesti. Asiakas on velvollinen korvaamaan väärinkäytöstä aiheutuneet vahingot.
 • Opastus annetaan pelipaketin (6 peliä) peleihin ja niihin on käytössä myös puhelintuki. Koko pelikirjasto on kuitenkin myös vapaassa käytössä tee-se-itse hengessä.
 • Pelaaminen vaatii vähintään 2 m x 2 m tilan. Tilan toimivuus varmistetaan Virtualistin kanssa. Huomioi kuitenkin, että esim. ikkunat, peilit ja muut heijastavat pinnat voivat häiritä sensoreita. Vikatilanteissa ota yhteyttä puhelintukeen.
 • Pelit soveltuvat noin 5-vuotialle ja sitä vanhemmille. Huomioi kuitenkin pelikohtaiset rajoitukset.
 • Älä pelaa yksin! VR elämykset saattavat vaikuttaa voimakkaasti ja pelaaja ei aina pysty havainnoimaan todellista ympäristöä. Suosittelemme vahvasti, että pelaajan turvallisuudesta huolehtii koko peliajan joku toinen henkilö.
 • Pelikirjastossa mm. seuraavia pelejä: Pistol Whip, Elven Assassin, SUPERHOT VR: Arcade Edition, Richie’s Plank Experience, Winter Break, Arizona Sunshine Arcade, Job Simulator, Half Life: Alyx, I Expect You To Die, EscapeVR: Trapped Above the Clouds, Smashbox Arena, Angry Birds VR: Isle of Pigs ym.

Kysy rohkeasti, me autamme!

 

Asiakaskokemuksia

intersport

Eloa tapahtumiin!

Järjestetään yhdessä ikimuistoinen virtuaaliseikkailu
Kysy rohkeasti.

TYKY-päivät

Annamme tyky-päiville siivet! Taatusti uusia ja virkistäviä kokemuksia tarjolla, isoillekkin ryhmille. Ja halutessa saadaan myös tukeva hiki pintaan!

Ryhmäytymistilaisuudet

Virtuaalimaailma toimii erinomaisena jäänsärkijänä ujommallekkin porukalle. Haastavaa ja hauskaa yhdessä tekemistä täysin uudenlaisessa ympäristössä. Mainio tapa pakottaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen.

Yritystilaisuudet

Uutta ja innovatiivista. Erilaista ja iskevää. Voimallista ja vaikuttavaa. Jos yritystilaisuuksien ohjelmaa kuvaillaan näillä termein niin ollaan onnistumisen ytimessä.

Juhlat

Synttäreitä, valmistujaisia, häitä. Onhan näitä. Tuhansien virtuaalielämysten pankki mahdollistaa uutta ja mieleenpainuvaa ohjelmaa kaikkiin elämän hyviin hetkiin.

Polttarit

Virtuaalimaailma on todella monipuolinen, niin monipuolinen ettet uskoisikaan! Sempä takia takaamme polttariporukoillekkin osuvia ohjelmanumeroita. Kysy polttaripartyspecial-pakettia tiskin alta… jos uskallat 😉

Johonkin muuhun

Joustava palvelumallimme ja tarjolla oleva ääretön elämysvalikoima tarkoittaa sitä että palvelumme sopii varmasti muihinkin kuin yllä mainittuihin tapahtumiin mutta emme ole sitä vielä hoksanneet. Mikä se voisi olla? Auta meitä!