POP UP ARCADE

 

 

Kauppakeskus REWELL

Tule kokemaan huimia elämyksiä ja hauskoja
pelihetkiä yksin tai porukalla Vaasan ytimeen!

Löydät meidät Rewellin toisesta kerroksesta
Pelimiehen vieressä 1.4.2023 saakka. Tervetuloa!

Tule paikanpäälle tai varaa peliaikasi TÄSTÄ >>>

Esimerkkejä elämyksistä

Monenkirjavat Simulaatiot

Kokki, kaarankorjaaja vai kassahenkilö? 

Virtuaalitodellisuus tuo mahdollisuuden olla jotain ihan muuta. Simulaatiomme antavat ehkä liiankin vapaat kädet kokeilla uusia ammatteja. Kokeile huumaako valta vai suostutko seuraamaan sääntöjä?

Voit olla huippoukokkina, toimistorottana tai vaikka kokeilla osaatko lomailla oikein. 

Virtuaalielämyksen tekijä opastaa alkuun ja kotouttaminen voi alkaa. Rohkeasti vain oppisopimushenkisesti töihin kiinni ja suorittamaan. Joko särmästi tai hauskasti, sinä päätät!

Robin Hood meets Legolas

Toimintaa fantasiamaailmassa!

Nyt pääset venyttämään jännettä jännittäviin maisemiin! Suojele vaikka perheen kanssa kotikylääsi sinne ryntääviltä örkeiltä, jättiläisiltä ja lohikäärmeiltä. Mutta varo lentäviä kirveitä!

Huippusuosittu Elven Assassin -peli tai muut fantasia-aiheiset toimintapelit ovat virtuaalitodellisuutta parhaimmillaan. Voit todellakin olla jotain muuta!

Virtuaalielämyksen tekijä toteuttaa toiveidesi mukaisen elämyksen ja opastaa. Kisailu on helppo järjestää joko ryhmien kesken tai vaikka perinteisen pudotuspelikisan muodossa. Sinä päätät!

Rytmipelejä, naurua ja hikeä!

Rytmikästä tyylittelyä tanssimusiikin tahtiin!

Käsissäsi on värikkäät lyömäsoittimet ja tymäkkä biitti heittää värikkäitä palloja kohti kiihtyvään tahtiin, niitä takomalla pääset näyttämään rytmitajusi ja nopeutesi tanssin tahtiin!

Synth Riders on todellinen megahitti. VR pelien aatelinen on simppeli, mutta äärettömän koukuttava ja mukaansatempaava. Monien vaikeustasojen ansiosta se soveltuu kaikenikäisille ja kokoisille.

Virtuaalielämyksen tekijä rakentaa rytmitehtaan puolestasi ja pääset kokeilemaan erilaisiä rytmipelejä kanssamme. Hauskaa vai helppoa, sinä päätät!

Asiakaskokemuksia

intersport

Eloa tapahtumiin!

Järjestetään yhdessä ikimuistoinen virtuaaliseikkailu
Kysy rohkeasti.

TYKY-päivät

Annamme tyky-päiville siivet! Taatusti uusia ja virkistäviä kokemuksia tarjolla, isoillekkin ryhmille. Ja halutessa saadaan myös tukeva hiki pintaan! LUE LISÄÄ >>>

Ryhmäytymistilaisuudet

Virtuaalimaailma toimii erinomaisena jäänsärkijänä ujommallekkin porukalle. Haastavaa ja hauskaa yhdessä tekemistä täysin uudenlaisessa ympäristössä. Mainio tapa pakottaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen.

Yritystilaisuudet

Uutta ja innovatiivista. Erilaista ja iskevää. Voimallista ja vaikuttavaa. Jos yritystilaisuuksien ohjelmaa kuvaillaan näillä termein niin ollaan onnistumisen ytimessä.

Juhlat

Synttäreitä, valmistujaisia, häitä. Onhan näitä. Tuhansien virtuaalielämysten pankki mahdollistaa uutta ja mieleenpainuvaa ohjelmaa kaikkiin elämän hyviin hetkiin.

Polttarit

Virtuaalimaailma on todella monipuolinen, niin monipuolinen ettet uskoisikaan! Sempä takia takaamme polttariporukoillekkin osuvia ohjelmanumeroita. Kysy polttaripartyspecial-pakettia tiskin alta… jos uskallat 😉

Johonkin muuhun

Joustava palvelumallimme ja tarjolla oleva ääretön elämysvalikoima tarkoittaa sitä että palvelumme sopii varmasti muihinkin kuin yllä mainittuihin tapahtumiin mutta emme ole sitä vielä hoksanneet. Mikä se voisi olla? Auta meitä!