Esimerkkejä elämyksistä

Pyssymiesten Paratiisi

Do you feel lucky, punk?

FPS, eli first person shooter on termi josta PC- ja konsolipelimaailmassa on puhuttu pitkään. Ne ovat pelejä jossa asetut aseet kädessä tiukkoihin tilanteisiin ja listit vihollisia… tai olet itse kohta kanttuvei. Siis virtuaalisesti..

VR-peleissä olet ihan eri tavalla sisällä pelissä ja tunnet todellakin olevasi uhattu… ja silloin pitää antaa aseiden laulaa! Onneksi tapahtumat käynnistyvät melko rauhalliseen tahtiin ja ehdit tottua toimintaan, ennenkuin alkaa rytistä!

Virtuaalielämyksen tekijä ohjaa sinut erilaisiin selviytymistaisteluihin droideja, zombeja tai vaikka punakristallisia pahiksia vastaan, sinä päätät!

VR Pakohuoneet

Pysähdy, mieti, ratkaise, loista!

Pakohuonepelit ajanvietteenä ovat olleet viime aikoina suosittuja mutta VR-tekniikalla niitä saadaan vielä päivitettyä entistä huimaavammaksi kokemukseksi.

Virtuaalitekniikka soveltuu erinomaisesti pakohuone genren peleihin, tutkiminen, tavaroihin tarttuminen, liikkuminen ja yleinen ympäristön tarkkailu on VR-pelissä ominaista muutenkin. Lisänä vielä rajaton mahdollisuus tapahtumapaikkojen luomisessa ja paikoin superhyytävä äänimaailma.

Kirjo eri pakohuonetyypeistä on todella monipuolinen ja mahdollisuuksia on pelata Pakohuonepelejä yhdessä ryhmänä, yksin porukan tukemana tai vaikka kilpailullisesti kaveria vastaan, sinä päätät!

Säpinää Sporttaajille!

Koe nakkikiskafiilistä ilman poliisia!

Kasari ja ysärinuoret varmasti tuntevat Italian Orin tarinan. Rocky Balboa siirtyy seuraavaksi virtuaalipelimaailmaan.  Pelissä nimeltä Creed-Rise to Glory pääset kyseisen herran amerikanlippuhousuihin ottamaan iskuja vastaan. Tai sitten olet punakone nimeltä Ivan Drago. Sinä päätät!

Taidokkaasti elokuvamaailmaa mukaillen toteutettu nyrkkeilypeli tarjoaa ammennettavaa niin nostalgian kuin kuntoilunkin nälkäisille.

Urheilupeleja on paljon muitakin ja voit kokeilla Rockyn lisäksi vaikka Tiger Woodsin tai Lauri Markkasen housuja.

Monenkirjavat Simulaatiot

Kokki, kaarankorjaaja vai kassahenkilö? 

Virtuaalitodellisuus tuo mahdollisuuden olla jotain ihan muuta. Simulaatiomme antavat ehkä liiankin vapaat kädet kokeilla uusia ammatteja. Kokeile huumaako valta vai suostutko seuraamaan sääntöjä?

Voit olla huippoukokkina, toimistorottana tai vaikka kokeilla osaatko lomailla oikein. 

Virtuaalielämyksen tekijä opastaa alkuun ja kotouttaminen voi alkaa. Rohkeasti vain oppisopimushenkisesti töihin kiinni ja suorittamaan. Joko särmästi tai hauskasti, sinä päätät!

Robin Hood meets Legolas

Toimintaa fantasiamaailmassa!

Nyt pääset venyttämään jännettä jännittäviin maisemiin! Suojele vaikka perheen kanssa kotikylääsi sinne ryntääviltä örkeiltä, jättiläisiltä ja lohikäärmeiltä. Mutta varo lentäviä kirveitä!

Huippusuosittu Elven Assassin -peli tai muut fantasia-aiheiset toimintapelit ovat virtuaalitodellisuutta parhaimmillaan. Voit todellakin olla jotain muuta!

Virtuaalielämyksen tekijä toteuttaa toiveidesi mukaisen elämyksen ja opastaa. Kisailu on helppo järjestää joko ryhmien kesken tai vaikka perinteisen pudotuspelikisan muodossa. Sinä päätät!

Rytmipelejä, naurua ja hikeä!

Rytmikästä tyylittelyä tanssimusiikin tahtiin!

Käsissäsi on värikkäät lyömäsoittimet ja tymäkkä biitti heittää värikkäitä palloja kohti kiihtyvään tahtiin, niitä takomalla pääset näyttämään rytmitajusi ja nopeutesi tanssin tahtiin!

Synth Riders on todellinen megahitti. VR pelien aatelinen on simppeli, mutta äärettömän koukuttava ja mukaansatempaava. Monien vaikeustasojen ansiosta se soveltuu kaikenikäisille ja kokoisille.

Virtuaalielämyksen tekijä rakentaa rytmitehtaan puolestasi ja pääset kokeilemaan erilaisiä rytmipelejä kanssamme. Hauskaa vai helppoa, sinä päätät!